sâmbătă, 19 august 2017

Ungaria - un stat artificial pe cale de dispritie

Ungaria este un stat artificial pe cale de disparitie, o spune genetica, istoria si logica. Dupa disparitia maghiarilor in anul 955, papalitatea si-a dorit catolicizarea ortodocsilor din Panonia, iata adevaratul motiv al aparitiei unui stat maghiar [ de fapt s-a pastrat doar o limba - aici exista controverse, este maghiara o limba ce a evoluat, sau o inventie din secolul X? ]. Asa cum se stie deja in Ungaria majoritatea locuitorilor au origini getice, nici urma de provenienta asiatica.

Mai jos vedem minciunile ce se vehiculeaza in Romania despre Ungaria: parlament propriu pentru romanii din Ungarai? Nici pe departe, mai mult - Autoguvernarile romanesti sunt conduse si gestionate de maghiari, nici vorba de romani!



Iata de ce Ungaria va intra curand in disolutie, pentru ca un stat creat artificial nu are sanse de a exista mult intr-o epoca a cunoasterii, iar cand majoritatea populatiei isi va descoperi provenienta getica, Romania va ajunge la Tisa, asa cum a fost candva, in granitele ei etnice. Ungaria? Va ramane o amintire, sau poate un fel de stat oras in stepa, in jurul Budapestei. Restul se va imparti intre vecinii sai de azi. Adio deci, stat artificial! 


3 comentarii: